Ledige stillinger

NB! Til tross for koronasituasjonen i Norge nå, så tar vi sikte på å opprettholde ansettelsesprosessen for sommerens sesongarbeidere. Vi tar imidlertid et forbehold om dato og opplegg for opplæringsdagen som er bebuda den 30. april. Her kan det bli endringer. Håper du søker!

Sommervaktene under Middelalderdagen på Almenninga (Foto/Photo)

Ferievikarer og ekstrahjelp ved Kongsvinger museum, Kvinnemuseet og Eidskog museum


Til tre av Anno museums anlegg i Kongsvingerregionen søker vi vikarer og sesongarbeidere til helger og arrangementer året igjennom, helgeåpne museer i mai og september, samt til sommersesongen fra 1. juni til 31. august.

Stillingene har følgende arbeidsoppgaver:
- Formidling og vertskapsoppgaver ved det enkelte museum
- Betjening av resepsjon
- Betjening av sentralbordtelefon
- Betjening av museumsbutikk og kafé
- Enklere renholdsoppgaver
- Omvisninger og byvandringer
- Museumsfaglig arbeid, hagearbeid og diverse forefallende oppgaver

Du må være utadvendt og serviceinnstilt og kunne jobbe godt både selvstendig og i samarbeid med andre. God kjennskap til IKT og sosiale medier, gode språkkunnskaper og erfaring fra liknende arbeid er en fordel. Du må ha fylt 18 år. Alle som får tilbud om jobb, må delta på et obligatorisk opplæringskurs torsdag 30. april 2020.

Søknad med CV sendes til kongsvinger@annomuseum.no innen mandag 23. mars. Søknaden bør inneholde informasjon om hvilket/hvilke av de tre museene våre du ønsker å jobbe ved, samt hvilke uker som er aktuelle arbeidsuker for deg. Det er viktig at dette er riktig, slik at vi kan sette opp foreløpige vaktlister tidlig.

Spørsmål om stillingene kan rettes til konservator Ingun Aastebøl, tlf. 414 11 023, eller avdelingsdirektør Mona Pedersen, tlf. 986 03 472.

Vi gleder oss til å høre fra deg!