Lyst til å være museumsvert?

Er du interessert i Kongsvingers spennende kulturhistorie? Synes du det er viktig å fortelle historier fra et kvinneperspektiv? Eller har du rett og slett en liten drøm om å jobbe på museum? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Spørsmål om stillingen kan rettes til førstelinjeansvarlig Vilde Strid (471 73 769) eller avdelingsdirektør Mona Pedersen (986 03 472).

Til Kvinnemuseet og Kongsvinger museum søker vi museumsverter til sommersesongen, med mulighet for arbeid under høstsesongen. Vi ønsker søkere i alle aldre. Du må ha fylt 18 år.

Sommersesong: Fra første 1. juni til 1. september. Tirsdag til søndag kl. 11:00–17:00 med arbeidstid kl. 10:30–17:30.

Stillingen har følgende sentrale arbeidsoppgaver ved museene:
- Betjening av resepsjon og telefon.

- Vertskapsoppgaver ved det enkelte museum, f.eks. gi besøkende introduksjon til museene og utstillingene.

- Betjening av museumsbutikkene.

- Enkle renholdsoppgaver.

- Hjelpe til ved arrangementer.

- Enkel servering ved museenes kiosktilbud. Kaffe, te, brus og is.

Du må være utadvendt og serviceinnstilt. Har du utdanning innen historie og kulturfag stiller du særlig sterkt. Gode språkkunnskaper og erfaring fra liknende arbeid er også en fordel.

Vi er også på utkikk etter guider til Kvinnemuseet og Kongsvinger museum. Hvis dette høres interessant ut, så skriver du det inn i søknaden din. Dette kombineres med museumsvert-stillingen. Du vil få god opplæring.

Søkere som har mulighet til å arbeide alle tre sommermånedene vil bli prioritert. Søknaden bør inneholde informasjon om hvilke hvilke sommeruker som er aktuelle for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

• Resepsjonen i Kongsvinger museum
    Resepsjonen i Kongsvinger museum Anno Kongsvinger museum
  • Jente i Hjemland.
    Jente i Hjemland. Anno/Natalie Sørlie
  • To ungdommer i Hysj-utstillingen.
    To ungdommer i Hysj-utstillingen. Ali Suliman
  • Jente ser opp på Munchs portrett av Dagny Juel i caféen.
    Vilde ser opp på Munchs portrett av Dagny Juel i caféen. Anno Kvinnemuseet
  • Fotografi av Øvrebyvandring