Trollklang

En fortellerforestilling for barn!

Søndag 13. mars kl. 14:00

  Gratis for barn! Voksne kr. 75. I denne prisen får dere også gratis besøk i utstillingen.

  Trollklang vil oppføres i Eventyrkroken i utstillingen Hjemland.Gjennom fortelling og elektro-akustisk musikk får vi høre om barndommen til Erik Werenskiold og hans møte med kunsten og trollene. Samtidig som det fortelles om hvem Werenskiold var, utforsker Trollklang også den norske folkekulturen og den tida Werenskiold vokste opp i.


  Vi gleder oss!

  • Ingjerd og Elias (Foto/Photo)
   1/3
   Ingjerd og Elias
  • (Foto/Photo)
   2/3
  • (Foto/Photo)
   3/3

  Det er studentene Ingjerd Engh og Elias Duedahl Holmen som har laget forestillingen. Trollklang er deres bachelorprosjekt, der de forsker på muntlig fortellerkunst og fortellingens møte med museum og musikk.

  Ingjerd Engh (23) er fra Kongsvinger. Hun studerer BA i drama- og teaterkommunikasjon på OsloMet, og skal ta etterutdanningen PPU til høsten. Ingjerd har produsert og instruert en rekke kulturprosjekter av ulik størrelse i Kongsvingerregionen. Hun jobber med kulturformidling i Innlandet fylkeskommune og som studentassistent på OsloMet. Ingjerd har flere års erfaring som museumsvakt ved museene i Kongsvinger, og kjenner historien om Erik Werenskiold godt.

  Elias Duedahl Holmen (22) er fra Lillehammer, studerer BA i drama- og teaterkommunikasjon på OsloMet og skal også ta etterutdanningen PPU til høsten. Elias har jobbet mange år som skuespillere på Maihaugen og er en museumsentusiast. Han har vært aktiv i kulturlivet på Lillehammer som skuespiller, regissør, scenograf og dramalærer. Han er også glad i musikk, og bruker mye av sin fritid til nettopp dette.

  • (Foto/Photo)
   1/3
  • (Foto/Photo)
   2/3
  • Det er mulighet til å tegne og fargelegge eventyr etter forestillingen (Foto/Photo)
   3/3
   Det er mulighet til å tegne og fargelegge eventyr etter forestillingen